Tipy na kúpanie

Okúpte sa a vyhrajte!

Dajte nám vedieť o svojom obľúbenom mieste na kúpanie a vyhrajte 10 kníh z produkcie vydavateľstva Artis Omnis.

  • Každý, kto zašle svoj tip na miesto na kúpanie (formulár nižšie) bude zaradený do žrebovania.
  • Ten, kto pošle tipov najviac, získa navyše podpísanú knihu Prísaha spisovateľky Alexandry Pavelkovej.
  • V spolupráci s Artis Omnis vyberieme aj autora najzaujímavejšieho (najvtipnejšieho :) príspevku, ktorý získa román Juraja Červenáka Zlato Arkony aj s podpisom autora.

Z produkcie Artis Omnis si vyberie každý, je tam kvalitná fantasy Juraja Červenáka, ale aj thrillery, ženské romány a rozprávky slovenských autorov a autoriek. Vybrať si môžete 10 titulov z kompletnej produkcie

Pozor, platí len ten tip, ktorý má vyplnený text, prečo sa tam oplatí kúpať a je k nemu priložená aspoň jedna fotografia. Minimálna šírka fotografie je 800 bodov, maximálna 4000 bodov, neposielajte nám, prosím, zbytočne fotky z 20 Mpix foťákov. Ak sú na fotografii nejaké jednoznačne rozoznateľné osoby, musia súhlasiť s publikovaním tejto fotografie. Takže žiadne tajné zábery z nudapláže :) Platné je len konkrétne miesto, pri väčších prírodných nádržiach treba uviesť, kde presne sa dobre kúpe.


Súťaž prebieha do 18. augusta, jednotlivé tipy na kúpanie budeme zverejňovať priebežne. V prípade, že príde menej ako 30 rôznych tipov, vyhradzujeme si právo ceny neudeliť. Takže smelo píšte! :)